Bekijk Ons Stappenplan
Ons Stappenplan
Zowel groothandelaars en charcuteriebedrijven uit België als bedrijven uit het buitenland kopen bij ons versneden varkensruggen aan. Bekijk hieronder ons uitgebreide stappenplan in Lokeren voor het bereiden van het allerbeste varkensvlees.
- Stap 1: We kopen varkensruggen aan in het slachthuis.
- Stap 2: We zorgen voor een correcte opslag van deze varkensruggen.
- Stap 3: We versnijden de varkensruggen op maat van de klant.
- Stap 4: We verpakken het versneden vlees vacuum, indien gewenst met uw eigen etikettering of label.
- Stap 5: De verpakte producten worden bewaard in onze eigen opslagdiepvries.
- Stap 6: We zorgen voor het transport tot bij u met onze eigen koelwagens of via extern transport.
Altijd gefocust op versheid en kwaliteit
Een van de redenen waarom groothandelaars en charcuteriebedrijven in België en over de grenzen heen voor onze varkensruggen kiezen, is omdat wij garantie bieden op kwaliteit en vers vlees. Deze kwaliteit wordt ook bevestigd door onze certificaten.
Een bestelling plaatsen? Contacteer ons!
Wil u meer te weten komen over ons productieproces of komt u graag in contact met onze specialisten voor het plaatsen van uw bestelling? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina!
